Tinabi hjälper dig att välja smarta hem lösningar

Vem vill inte ha ett smartare hem som förenklar och förskönar vardagen. Tyvärr så har det hitintills inte vara särdeles enkelt. Marknaden har de senaste åren svämmat över med “smarta prylar” - alla med skiftande kvalitet med olika kommunikationstekniker. Det har gjort det är svårt för gemene man att välja, såvida hen inte lägger ner massor med tid på att lära sig allt om produkterna.

Kvalitetsprodukter för Smarta Hem

Att använda sig av bra produkter som fungerar ihop är ju smart förstås men hur vet slutkunden vad som är en bra produkt? Det är precis där vi på Tinabi kommer in i bilden! Norrlänningar som vi är har vi envist och ibland med huvudvärk utrett produkter, protokoll och standarder. På vår hemsida presenterar vi system och produkter som fokuserar på den faktiska nyttan - och alla med hög kvalitét!

Vi genomför omfattande produkttester i egen regi och sorterar bort de produkter som inte lever upp till de förväntningar och krav som vi vet att marknaden och slutanvändaren har. Genom våra tester så säkerställer vi att de produkter som vi säljer verkligen fungerar och därför vågar vi garantera dig att det du beställer från Tinabi är av högsta kvalitet.  

Frågor om Smarta Hem? Nyttja vår support!

Vi har samlat på oss en massa kunskaper kring Smarta Hem som du enkelt nyttjar via telefon eller e-post. Vi hjälper dig även med dialogen mot entreprenörer och installatörer för att underlätta i din byggprocess! Vi lovar att göra allt för att din resa mot ett smartare hem ska vara marknadens enklaste och smidigaste.

Åke Persson
Tinabi AB

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.