Philips HUE

Philips Hue är ditt personliga trådlösa belysningssystem som gör det lätt för dig att styra ljuset och skapa rätt stämning för alla tillfällen. Ge ditt smarta hem liv med världens mest anslutna belysning.Automatisera belysning

Anpassa belysning

Bygg in belysning

Koppla enkelt dina Philips HUE-lampor till en andra smarta produkter och få ännu mera finesser. Skaffa ett Somfy Protect larm och låt lamporna släckas automatiskt när du larmar på fastigheten. Låt lamporna tändas när du låser upp ditt Danalock dörrlås. Bästa festen med Spotify och lampor som följer musiken!


Så här enkelt kopplar du in ditt Philips HUE system

1. Skruva in Hue lampan!

2. Koppla nätverkskabel från router  till HUE brygga!

3. Ladda ned appen Philips HUE och kör!


Startkit från Philips HueLjusslingor från Philips Hue

Ljuslister

För en upplevelse utöver det vanliga

Philips Hue LightStrip Plus är den mest flexibla ljuskälla du kan tänka dig. Du kan forma remsan i nästan vilken form som helst och använda tejpen på baksidan för att sätta fast den på en stabil yta.

Strömbrytare / fjärrkontroll från Philips Hue

Styrsystem

Styr belysningen

Utöka ditt Philips Hue-system med tillbehör som gör det lättare att använda och styra dina ljuskällor. Styr och anpassa ditt Philips Hue-system med Hue-appen eller med hjälp av Hue-tillbehör.

Lampa från Philips Hue

Lampor

Ljus för alla tillfällen

Philips Hue-lampor kombinerar det bästa av två Philips-världar. Välj mellan snygga pendlar, tak- och vägglampor, bordslampor och fläckar och njut av nyansupplevelsen i ljuskällans design som du gillar bäst.

Ljuskällor

För dina favoritlampor

Philips Hue-lampa finns med tre olika uttag: E14, E27 och GU10. Hitta lampan som passar din favoritlampa.

Philips HUE inte dyrare!

Att energisnåla LED-lampor är bra för miljön och din plånbok är lätt att inse, men lika viktigt för miljön och din ekonomi är lampans driftstimmar! Philips HUE ljuskällor har bättre kvalite och därmed fler driftstimmar än konkurrenterna. Du får alltså smarta lampor med mängder av funktioner och nytta till lägre pris än de vanliga och billiga halogenlamporna!
Philips officiella installationsfilmer:

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.